Landal gaat voor Energie neutraal in Duitsland

Dat men in Duitsland veel verder is met Energie Neutrale huizen is een feit –  Bondskanselier Merkel besloot direct na de Fukushima aardbeving en de problemen met de kerncentrales in Japan in record tempo te investeren in klimaat neutrale energie zoals wind- en zonne-energie en aardwarmte –  Al jaren lopen de Duitsers voor, de meeste nieuwbouw woningen worden dan ook als lage (niedrig) energie woningen gebouwd.

Landal gaat voor Energie neutrale woningen

Landal is een bekende verhuurder van recreatie- en vakantiewoningen in Duitsland, Nederland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Landal diverse vakantieparken, waarbij men voornamelijk richt op families,  de parken van Landal liggen op prachtige plekken in Duitsland waarbij de natuur absoluut één van de belangrijkste elementen is.

Zonnepanelen, warmtepompen en moderne gemakken

Het is dan ook niets anders dan logisch dat Landal in één van de tien parken alle woningen op korte termijn gaat vervangen door Energie Neutrale woningen, De woningen gebruiken niet meer energie dan dat ze opwekken.  Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor de centrale verwarming en warm water in de woningen. Geen van de woningen krijgt een gasaansluiting. Verder zijn de woningen natuurlijk voorzien van moderne gemakken.

Het eerste Park in Duitsland wat de beschikking krijgt over deze energie neutrale woningen is Mont Royal. Dit prachtige park ligt aan de moezel verscholen tussen één van de vele wijnvelden en door de hoge ligging kijk je uit over het prachtige Moezeldal.  Landal Mont Royal ligt bij de prachtige steden zoals Trier en Cochem en het gebied kent een rijke geschiedenis.

Het is nog niet bekend wanneer de energie neutrale vakantiewoningen van Landal in de verhuur gaan.

<a href=”/go/landal-blog-1″ target=”_blank” rel=”nofollow”><img src=”http://ti.tradetracker.net/?c=20132&amp;m=981880&amp;a=91485&amp;r=&amp;t=html” width=”336″ height=”280″ border=”0″ alt=”” /></a>

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest

Google+

<script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script> <!– aod-responsive –> <ins class=”adsbygoogle” style=”display:block” data-ad-client=”ca-pub-9534128255935708″ data-ad-slot=”3773425611″ data-ad-format=”auto”></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script><script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script> <!– aod-responsive –> <ins class=”adsbygoogle” style=”display:block” data-ad-client=”ca-pub-9534128255935708″ data-ad-slot=”3773425611″ data-ad-format=”auto”></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script>