Center Parcs in DuitslandWarning: Undefined array key "titleWrapper" in /home/p8471/domains/allesoverduitsland.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/toc/class-block-toc.php on line 103
Center parcs vakantieparken in Duitsland

Vakantie in een vakantiebungalow? Geen probleem Center Parcs heeft op zes mooie plekken in Duitsland prachtige parken met bungalows voor zowel families als voor groepen. Het fijne is dat de parken van Center Parcs in Duitsland stuk voor stuk zijn voorzien van allerlei voorzieningen. Het beroemde tropische zwemparadijs is één van de meest begeerde onderdelen van de parken.

Rondom de Aqua Mundo zoals de zwemtempels worden genoemd bruist het van de acties en ontspanning. De leukste activiteiten voor jong en oud of gewoon lekker ontspannen in de luxe Wellness oase van Nature & Spa.

Innovatieve accommodaties bij Center parcs in Duitsland

Center Parcs blinkt in Duitsland uit met innovatieve accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld een woonboot, een blokhut of een luxe bungalow boeken. De parken liggen stuk voor stuk in een mooi stuk natuur. Wandelen, fietsen en in de winter kan er in de parken in het Sauerland volop geskied worden.

Waar je bij Center Parcs wel even rekening mee moet houden is dat er altijd reserveringskosten in rekening worden gebracht. Je bent tevens verplicht om een beddengoed-pakket af te nemen voor je bungalow. Buiten de kosten voor het park zijn er nog andere bijkomende kosten zoals de toeristenbelasting en verplichte heffingen.

Ben je een wandel- en bergliefhebber dan zijn de parken in het Sauerland en het recentelijke geopende center parcs park Allgau echt iets voor jou. Je kunt er kilometers ver wandelen en genieten van de prachtige natuur. Zoek je liever het strand op? Dan is Park Nordseeküste de plek om te zijn.

Center Parcs Duitsland is gezinsvriendelijk

Vanwege de uitstekende voorzieningen en de aqua mundo’s in alle parken van Center Parcs in Duitsland vervelen de kinderen zich geen minuut. Er zijn op alle parken tientallen speeltuinen en recreatievoorzieningen aanwezig. Ook wordt er leuke activiteiten aangeboden zoals boogschieten, klimmen en fietstochten.

Alle Center Parcs parken in Duitsland

Park Allgau
Park Bispinger Heide
Park Bostalsee
Park Eifel
Park Hoch Sauerland
Park Nordseeküste