Center Parcs in Duitsland

Center Parcs Vakantieparken in Duitsland

Center parcs vakantieparken in Duitsland

Vakantie in een vakantiebungalow? Geen probleem Center Parcs heeft op zes mooie plekken in Duitsland prachtige parken met bungalows voor zowel families als voor groepen. Het fijne is dat de parken van Center Parcs in Duitsland stuk voor stuk zijn voorzien van allerlei voorzieningen. Het beroemde tropische zwemparadijs is één van de meest begeerde onderdelen van de parken.

Rondom de Aqua Mundo zoals de zwemtempels worden genoemd bruist het van de acties en ontspanning. De leukste activiteiten voor jong en oud of gewoon lekker ontspannen in de luxe Wellness oase van Nature & Spa.

Center Parcs blinkt in Duitsland uit met innovatieve accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld een woonboot, een blokhut of een luxe bungalow boeken. De parken liggen stuk voor stuk in een mooi stuk natuur. Wandelen, fietsen en in de winter kan er in de parken in het Sauerland volop geskied worden.

Waar je bij Center Parcs wel even rekening mee moet houden is dat er altijd reserveringskosten in rekening worden gebracht en je verplicht bent om een bedlinnenpakket af te nemen voor je bungalow.  Buiten de kosten voor het parc zijn er nog andere bijkomende kosten zoals de toeristenbelasting en verplichte heffingen.

Park Hoch Sauerland

Center parcs Hoch Sauerland
In het midden van het prachtige Sauerland ligt Center parks Park Winterberg, in de winter de plek om dichtbij huis te skiën en in de zomer uitstekend geschikt voor een actieve vakantie. Mountainbiken, nordic walken  maar ook lekker zwemmen of te surfen.

Het Park Winterberg ligt vlakbij de prachtige Edersee, dit stuwmeer behoort tot een van de grootste stuwmeren van Duitsland en is gelegen in een prachtige omgeving en is een paradijs voor wandelaars en watersportliefhebbers. De prachtige oevers met ligweiden  en mooie vlakke zwemstranden nodigen uit om op een zonnige dag lekker te genieten.

Bekijk het parkLast Minutes

Park Bostalsee

Bostalsee Center Parcs DuitslandDit prachtige park van Center Parcs ligt in het Saarland in het westen van Duitsland. Frankrijk en Luxemburg liggen in de buurt van dit schitterende bungalowpark. Park Bostalsee is gelegen aan een prachtig meer er zijn dan ook veel voorzieningen en activiteiten op het water. De omgeving van het vakantiepark leent zich perfect voor een actieve vakantie. Het prachtige landschap leent zich dan ook uitstekend voor een lange wandeling door de natuur of een uitdagende tocht op de mountainbike.

Natuurlijk heeft ook dit park van Center Parcs een Aqua Mundo. Een tropisch zwemparadijs waar niemand zich hoeft te vervelen. De toegang tot dit prachtige belevenis bad is natuurlijk inclusief bij de bungalow.  ideaal voor een regenachtige dag of gewoon om te relaxen.

Bekijk het parkLast Minutes

Park Bispinger Heide

Bispinger Heide Center ParcsGenieten dat kan zeker in dit fijne en mooie vakantiepark. Het ligt tussen de Duitse steden Bremen, Hamburg en Hannover. in de omgeving van het plaatsje Soltau. Het park Bispinger Heide is één van de grootste parken van Center Parcs. Niet zozeer dat er veel vakantiehuisjes staan maar in oppervlakte. Je waant je hier bijna in je eigen prive bungalow. De locatie van het park is ideaal om de typische Duitse steden te bezoeken en tevens te genieten van de prachtige natuur in en om het park. Dat kan met een ontspannende wandeling of een actieve fietstocht op de mountainbike.

Het subtropische zwemparadijs de befaamde Aqua Mundo is het kloppend hart van het vakantiepark. hier tref je naast het zwembad diverse andere voorzieningen aan zoals de wellness en de diverse restaurants.

 

Bekijk het parkLast Minutes

Park Allgäu

Center Parcs Park allgauIn Leutkirch in de Beierse Alpen wordt in oktober 2018 het nieuwste park van Center Parcs geopend. Het is gelijk het modernste vakantiepark met milieuvriendelijke bungalows voorzien van allerlei moderne gemakken. Natuurlijk krijgt dit park ook een enorm tropisch zwemparadijs en een aparte wellness ruimte voor de totale ontspanning.

De vakantiewoningen van park Allgäu worden zoveel mogelijk in de natuurlijke omgeving van het gebied gebouwd waarbij men heeft geprobeerd zo min mogelijk natuur op te offeren.   Het park krijgt verder de beschikking over een rollercoaster Zipline, waarbij je langs de bomentoppen met grote snelheid naar beneden zoeft.

 

Bekijk het parkLast Minutes

Park Eifel

Park Eifel Center Parcs DuitslandDe batterij even opladen dat is het motto van het Center Parcs vakantie park in de Eifel. Gelegen in een prachtige groene en heuvelachtige omgeving ligt het vakantiepark Eifel. De regio is ideaal om te verkennen op de fiets of te voet in de vorm van een wandeling. Er zijn rondom en in de buurt van het park diverse routes uitgezet.  Liever een dagje vissen? Geen probleem in de omgeving van het bungalowpark ligt de Heilbachsee.

In de omgeving van het vakantiepark liggen diverse leuke steden om te ontdekken. bijvoorbeeld Trier met een prachtige historische binnenstad. Ook gezinnen met kinderen vinden dit park helemaal het einde. Het tropische zwemparadijs is één van de hoogtepunten van dit leuke vakantiepark.

Bekijk het parkLast Minutes

Park Nordseeküste

Nordseekuste center parcsDe naam van het vakantiepark zegt al genoeg, een strandvakantie in Duitsland met het gemak van een vakantiehuisje van Center Parcs. In Butjadingen een stadje ten noorden van Hamburg vindt je dit luxe vakantiepark. Het ligt aan een zeearm van de Noordzee tussen de Dollard en de rivier de Wezer. In dit vakantiepark geniet je van de heerlijke zeewind of neem plaats op één van de stranden in de omgeving.  Rondom het park zijn veel activiteiten te doen, zoals wadlopen, fietsen en lange wandelingen langs de kust.

Het bungalowpark ligt vlakbij een aantal grote Duitse steden zoals Bremen en Hamburg. ideaal om even te bezoeken.  Mocht het nu een dagje slecht weer zijn, geen probleem: Center parcs Nordseeküste heeft namelijk een Aqua Mondo, inderdaad ook hier het tropische zwemparadijs het middelpunt van het vakantiepark.

Bekijk het parkLast Minutes

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief