Winkelen in Duitsland


Winkelen in Duitsland

Winkelen in Duitsland

Een weekendje winkelen in Duitsland is razend populair en perfect te combineren met een leuke steden trip naar bijvoorbeeld keulen, Düsseldorf, of Munster. Maar ook steden zoals Munchen en Hamburg lenen zich uitstekend voor een shoppingtrip, deze steden zijn namelijk uitstekend met het vliegtuig bereikbaar. Bij welke winkels koop je wat?

Galleria Kaufhof

Dit grootste warenhuis van Duitsland vergelijk je het beste met de voormalige V&D, een zeer uitgebreide dames en herenmode afdeling met een brede keuze aan bekende merken. Verder heeft elk filiaal wel een sportafdeling en is de keuken- en kook afdeling goed gesorteerd. In december 2019 waren er 93 Galeria Kaufhof warenhuizen in Duitsland.

Karstadt

Deze warenhuis keten is vergelijkbaar met de Bijenkorf, luxe merken in een luxe uitstraling. Karstadt kun je vinden op de top locaties in de Duitse binnensteden. Het grootse KaDeWe (Kaufhaus des Westens) in Berlijn en het luxueuze Oberpolinger in München zijn ook onderdeel van de Karstadt groep.

DM Drogerie-Markt

Dm drogist in Duitsland

Deze drogisterij keten heeft bijna 2.000 vestigingen in Duitsland en voert naast de bekende merken ook diverse lijnen met eigen merk producten. Vooral de producten van Balea mogen rekenen op een vaste schare fans. De biologische producten van het huismerk Alnatura worden keer op keer bekroond met goede beoordelingen door de Duitse consumenten organisaties. Wie opzoek is naar voordelige cosmetica en aanverwante producten moet echt bij DM zijn, veel producten zoals haarverf zijn echt stukken goedkoper.

Peek & Cloppenburg

Het merk is van oorsprong Nederland, met drie vestigingen in Nederland is Peek & Cloppenburg geen onbekende, echter zijn de Duitse vestigingen in de grote steden zoals Keulen, Berlijn, Dusseldorf, en Centro Oberhausen reusachtig. Meerdere verdiepingen met kleding waarbij de focus ligt op kleding voor het hele gezin en voor elke gelegenheid. Vooral de winkel van Peek en Cloppenburg in Keulen is bijzonder, met ruim 14.400 vierkante meter!! Shopping plezier in een super moderne uitstraling en onder architectuur gebouwde mode tempel.

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest