Landal Vakantieparken in DuitslandWarning: Undefined array key "titleWrapper" in /home/p8471/domains/allesoverduitsland.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/toc/class-block-toc.php on line 103

Landal heeft tien  vakantieparken verspreid door geheel Duitsland. De prachtige parken met veelal luxe bungalows liggen in de mooiste streken van Duitsland. Zoals de Harz en het Sauerland. Naast de hoge kwaliteit van de vakantiewoningen en de vele voorzieningen is Landal vooral een plek om lekker te relaxen en te ontspannen. Ook wintersporters kunnen terecht op een aantal parken van Landal in Duitsland.

Landal vakantieparken in Duitsland

De vakantieparken van Landal in Duitsland kenmerken zich vooral door de ruime opzet van de parken in een prachtige natuurlijke omgeving. De meeste parken liggen in een schitterend natuurgebied of naast een groot recreatiegebied. Dat biedt natuurlijk veel mogelijkheden voor een actieve vakantie in de natuur van Duitsland. Het motto van Landal is dan ook “Ontdek wat groen kan doen

Kind- en gezinsvriendelijke parken in Duitsland

Landal vakantieparken in Duitsland

Landal is natuurlijk één van de specialisten op het gebied vakantieparken in Duitsland. Één van de belangrijkste kenmerken van de Landal vakantieparken in Duitsland is dat deze parken stuk voor stuk gericht zijn op gezinsvakanties. De parken hebben veel voorzieningen voor kinderen in alle leeftijdscategorieën en een aantal parken heeft een groot zwemparadijs.

Landal in Duitsland op de mooiste plekken

Vanuit de vakantieparken kun je ook leuke uitstapjes maken. De parken liggen namelijk stuk voor stuk zeer centraal bij mooie steden en leuke bezienswaardigheden. De omgeving van de parken leent zich uitstekend om te wandelen, te fietsen en sommige parken liggen in de buurt van een kasteel of aan de zee. Bij Landal Eifeler tor mag een bezoek aan de langste hangbrug van Duitsland niet ontbreken.

Kamperen bij Landal in Duitsland

kamperen bij landal in Duitsland

Naast vakantiehuisjes en appartementen kun je bij Landal in Duitsland ook kamperen. Er zijn in Duitsland drie parken waarbij je je eigen tent, caravan of camper kunt meenemen. De campings zijn voorzien van plekken met moderne voorzieningen zoals stroom en een wateraansluiting.

De drie campings van Landal liggen in de populaire vakantie regio’s die op slechts 3 à 4 uur rijden van Utrecht liggen. Vanzelfsprekend kun je als gast van de camping gebruikmaken van de voorzieningen van het volledige Landal Vakantiepark in Duitsland.

Alleen de camping van het park Landal Wirfttal is het gehele jaar geopend. De twee overige Campings (Landal Warsberg en Landal Sonnenberg) zijn alleen geopend tijdens het zomerseizoen. Wat loopt van eind maart tot begin november. 

Landal Dwegtersand

Landal Vakantiepark Dwegtersand Duitsland

Net over de grens in een schitterend natuurgebied ligt het Landal Vakantiepark Dwergter Sand. Dit park beschikt over ruim 160 bungalows en is gelegen aan een fijn meer om lekker te zwemmen en te watersporten.  Op dit vakantiepark zijn de Extra Luxe bungalows beschikbaar.

Landal Winterberg

Landal vakantieparken in Duitsland park Winterberg

Dit vakantiepark is ideaal voor een actieve vakantie. Of je nu in de zomer of winter komt. Het park heeft een leuk speelparadijs en een zwembad. De chalets zijn in de typische vakwerkstijl gebouw. Landal Winterberg ligt op slechts drie uur rijden van Utrecht in het Sauerland. 

Dormio Eifeler Tor

Landal in Duitsland Eifeler Tor

Dit park in de Eifel werd onlangs opgeleverd. En is daarmee één van de nieuwste parken van Landal. Het vakantiepark Eifeler Tor ligt op een heuvel en dat geeft het park iedere dag garanties op prachtige vergezichten over de regio. Dit park is zowel voor actieve vakantieganger als rustzoekers zeer geschikt. Het park is in 2021 overgedragen aan Dormio een andere aanbieder van vakantiewoningen in Duitsland

Landal Hochwald

Landal hochwald vakantiepark in Duitsland

Op-en-top vakantiepret op Landal Hochwald. Dit vakantiepark is het hele jaar geopend en ligt aan de rand van een bosrijke omgeving in de Hunsrück. Vlak bij het vakantiepark ligt een groot stuwmeer. Een mooie plek om in de zomer te vissen en te wandelen.  Huur eens een fiets en verken de omgeving. 

Landal Mont Royal

Landal Mont royal vakantiepark Duitsland

Tussen de wijnvelden en gelegen op één van de mooiste plekken van de Moezel ligt Landal Mont Royal. Dit park loopt voor op het gebied van energieneutrale vakantiewoningen. Denk aan Zonnepanelen en warmtepompen. Dat allemaal in een prachtige omgeving waar je goed terecht kan voor een actieve vakantie.