Hotels in DuitslandWarning: Undefined array key "titleWrapper" in /home/p8471/domains/allesoverduitsland.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/toc/class-block-toc.php on line 103

Hotels in alle prijsklassen en in diverse types, van eenvoudige kamer in een gezellig Gasthof op het dorpsplein tot super-de-luxe suites in een oud kasteel. Maar ook moderne hotelkamers voorzien van alle gemakken kom je in Duitsland overal tegen. De strenge Duitse Hotelclassificering beoordeeld hotels in sterren, hoe hoger het aantal sterren hoe luxer.

Veel hotels in Duitsland beschikken over een zwembad, een sauna of sportfaciliteiten.

Bijzondere hotels

Duitsland heeft een zeer groot aanbod in hotelkamers de ene kamer is nog unieker dan de ander. In de binnenstad van Keulen kun je bijvoorbeeld overnachten in een oude watertoren. Maar wat dacht u  van een avondje kasteelheer en kasteeldame spelen? De onderstaande reisaanbieders hebben een zeer ruime collectie in hotels en arrangementen.

Wellness hotels

Wellness is het synoniem voor verzorging en ontspanning, veel hotels in Duitsland zijn dan ook ruim voorzien van Wellness voorzieningen zoals een zwembad, diverse sauna’s en massage mogelijkheden.

Romantische hotels

Even een weekendje samen van elkaar genieten? Dan moet je echt in Duitsland zijn, veel hotels hebben speciale “kuschel” aanbiedingen.  een weekend lang een luxe suite en een luxe diner met sekt en kaarslicht. Eventueel ook te combineren met een theater of musical bezoek.