Vakantiepark Center Parcs Hoch Sauerland

Park Winterberg (Hoch Sauerland)

In het midden van het prachtige sauerland ligt Center parks Park Winterberg, in de winter de plek om dichtbij huis te skiën en in de zomer uitstekend geschikt voor een actieve vakantie. Mountainbiken, nordic walken  maar ook lekker zwemmen of te surfen.

Het Park Winterberg ligt vlakbij de prachtige Edersee, dit stuwmeer behoort tot een van de grootste stuwmeren van Duitsland en is gelegen in een prachtige omgeving en is een paradijs voor wandelaars en watersportliefhebbers. De prachtige oevers met ligweiden  en mooie vlakke zwemstranden nodigen uit om op een zonnige dag lekker te genieten.

Voorzieningen op het Park Winterberg

Zoals we van Center Parcs gewend zijn  is dit park meer dan compleet, een reusachtig subtropisch zwemparadijs met een water playhouse. Deze wereld vol watervallen, waterglijbanen en een emmer van meer dan 900 liter water die op onverwachte momenten omkiepert. Dolle pret voor jong en oud dus. De waterglijbanen zijn ook uniek met zijn 112 meter heeft Park Winterberg één van de langste glijbanen in het aanbod van parken in de Center Parcs collectie. Maar het kan nog gekker, de Crazy river Stroomversnelling is voor echte durfals. Te jong voor al dat waterspektakel? Geen probleem een veilig KinderDoeBad staat voor de aller jongste gasten klaar.  Lekker ontspannen na een dagje skiën of een actieve middag op de fiets? Ga lekker genieten in de Sauna of in één van de andere wellness voorzieningen.

Zwembad center parcs winterberg

Naast al het waterplezier heeft het Park Winterberg ook een grote speeltuin met een lange glijbaan, maar ook een speciale oefenruimte voor prof-voetballertjes.

Activiteiten in overvloed

Liever in de buitenlucht aan de gang? Lekker mountainbiken, of wandelen over de mooiste wandelroutes? Alles is mogelijk. Ook in de winter biedt park  Hoch Sauerland genoeg mogelijkheden, het gehele gebied ligt hoog genoeg voor een prachtige witte deken, dus perfect om te skiën en te langlaufen.

De bungalows

Center Parks Hoch Sauerland heeft een ruim aanbod van accommodatie en beschikt zelfs over een appartementen hotel.  De bungalows zijn allemaal van het comfort type, en voorzien van ligbad en openhaard.

bungalow center parcs winterberg

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief