Landal Eifeler TorWarning: Undefined array key "titleWrapper" in /home/p8471/domains/allesoverduitsland.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/toc/class-block-toc.php on line 103

In het rustig gelegen Heimbach vredig gelegen in het National Park de Eifel ligt de allernieuwste aanwinst van Landal, het vakantiepark Eifeler Tor ligt prachtig gelegen op een heuvel en biedt een grandioos uitzicht over de Rur.

Landal Eifeler Tor

Ervaar het bijzondere uitzicht en geniet van het gevoel van vrijheid. De omgeving nodigt uit voor activiteiten zoal een tocht met een rondvaartboot of een verkenning op de (elektrische) fiets.  Voor de kinderen is een spannende toch met de boswachter een leuk uitstapje.  De pittoreske dorpen Heimbach en Monschau bieden genoeg ontspanningsmogelijkheden. Op het Landal park Eifeler Tor vindt iedereen op zijn eigen manier de rust die hij verdient.

Voorzieningen op het park

Het park is nog in ontwikkeling,  alleen een receptie en een minimarkt zijn momenteel geopend voor de bezoekers van het park. Zodra alle bungalows klaar zijn zal het park beschikken over een groot binnen- en buitenzwembad, een eigen Bauhaus voor het Heimbacher bier, een sfeervolle dorpsstraat met een Italiaans (afhaal)restaurant en een Bioscoop.

De bungalows

De bungalows zijn gloednieuw en voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals Dvd-speler, flatscreen-tv, een open keuken, open haard en gratis internet. Naast bungalows voor gezinnen worden er op het park ook bungalows gebouwd voor grote groepen tot 12 personen.  De Extra luxe bungalows beschikken over een Sauna, een Zonnehemel en een Jacuzzi.