Center Parcs Nordseeküste


Nordseekuste center parcs

Genieten van Center parcs Nordseeküste, dat moet u zeker eens gedaan hebben. Het is gelegen op het groene schiereiland Butjadingen in het Duitse deel bij de Waddenzee. Rust en ruimte, dat vindt u hier onbeperkt.

Er wordt u grote waterpret aangeboden door Aqua Mundo. Als u even weg wilt van alle zorgen dan zit u bij Park Nordseekust goed. Even uitwaaien, genieten van de ontspanning en uzelf laten verwennen!

Center parcs Nordseeküste is de ideale plek voor liefhebbers van de zee, de duinen en de frisse zeewind. Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen.

Over het park

Aqua Mundo Center parcs Nordseeküste

Natuurlijk heeft Center parcs Nordseeküste een Aqua Mundo, badplezier voor de hele familie op bijna 4000 m². Er is ook een heerlijke sauna waar u volledig kunt ontspannen. Er is een 1001 nacht thema bij de sauna aanwezig, dan kunt u pas echt relaxen. U kunt overnachten in een hotelkamer of in een cottage, keuze genoeg voor veel of weinig personen per kamer. Gaat u er echt even uit om samen te ontspannen, dan kunt u kiezen voor een vakantie waarin u zelf niet hoeft te koken. U kunt namelijk genieten in de diverse restaurantjes en daar iedere dag dineren. Iedere dag weer voldoende keuze op het menu, waarbij ook de kinderen niets te kort komen. Ook buiten het park zijn meer dan genoeg restaurants en voorzieningen.

Activiteiten

Wadlopen Duitsland centerparcs Nordseekuste

U kunt heerlijk uitwaaien aan het Friesenstrand. Er is ook een echte theecultuur aanwezig, maar wanneer u liever gaat winkelen dan kan dat ook in het naburige Bremen. Er zijn verschillende sporten mogelijk in de omgeving wanneer u een bezoekje brengt aan Sport Center. U kunt ook bowlen en midgetgolfen dicht bij Park Nordseekust in de buurt. Ook Wadlopen is natuurlijk een van de mogelijkheden die u hier wordt aangeboden. Verwen uzelf daarom eens met een heerlijke vakantie, er zijn in de omgeving uitstapjes genoeg die u kunt maken, maar u kunt ook altijd op het park blijven bij het zwembad of ergens een hapje eten of drinken. Niets hoeft en er kan veel.

De accommodaties

vakantiewoning Center parcs Nordseekuste

Er zijn verschillende accommodaties aanwezig bij Center parcs Nordseeküste. Er kan een keuze worden gemaakt tussen cottages en hotelkamers. De cottages worden aangeboden als 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons. De cottages worden verdeeld in diverse luxe klassen. De comfortcottages zijn uitgevoerd met een complete keuken met vaatwasser, een woonkamer met flatscreen-tv, een open haard en een privéterras met terrasmeubilair.  De VIP-cottages zijn de meest luxe variant en hebben naast de genoemde extra’s ook een infrarode sauna, een regendouche, bubbelbad en een dagelijkse broodjesservice.

Hotelkamers/appartementen

Het hotel/appartementen worden aangeboden als 2-persoons hotelkamer en als 4-persoonshotelkamer. De services zijn verschillend, maar van uitstekende kwaliteit. Voordat u een leuke kamer uit heeft gekozen kunt u zien wat er bij zit inbegrepen, genieten maar.