Vakantiepark Nordseeküste

Genieten van Center Parcs Park Nordseekust, dat moet u zeker eens gedaan hebben. Het is gelegen op het groene schiereiland Butjadingen in het Duitse deel bij de Waddenzee. Rust en ruimte, dat vindt u hier onbeperkt. Er wordt u grote waterpret aangeboden door Aqua Mundo. Als u even weg wilt van alle zorgen dan zit u bij Park Nordseekust goed, even uitwaaien, genieten van de ontspanning en uzelf laten verwennen!

Over het park

Aqua mundo nordsee kusteEr is een zwembad aanwezig, maar ook een heerlijke sauna waar u volledig kunt ontspannen. Er is een 1001 nacht thema bij de sauna aanwezig, dan kunt u pas echt relaxen. U kunt overnachten in een hotelkamer of in een cottage, keuze genoeg voor veel of weinig personen per kamer. Gaat u er echt even uit om samen te ontspannen, dan kunt u kiezen voor een vakantie waarin u zelf niet hoeft te koken. U kunt namelijk genieten in de restaurantjes en daar iedere dag een hapje eten. Iedere dag weer voldoende keuze op het menu, waarbij ook de kinderen niks te kort komen.

Activiteiten

U kunt heerlijk uitwaaien aan het Friesenstrand. Er is ook een echte theecultuur aanwezig, maar wanneer u liever gaat winkelen dan kan dat ook in het naburige Bremen. Er zijn verschillende sporten mogelijk in de omgeving wanneer u een bezoekje brengt aan Sport Center. U kunt ook bowlen en midgetgolfen dicht bij Park Nordseekust in de buurt. Ook Waddenlopen is natuurlijk een van de mogelijkheden die u hier wordt aangeboden. Verwen uzelf daarom eens met een heerlijke vakantie, er zijn in de omgeving uitstapjes genoeg die u kunt maken, maar u kunt ook altijd op het park blijven bij het zwembad of ergens een hapje eten of drinken. Niets hoeft en er kan een heleboel.

De accommodaties

Er zijn verschillende accommodaties aanwezig bij Park Nordseekust. Er kan een keuze worden gemaakt tussen cottages en hotelkamers. De cottages worden aangeboden als 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons. De hotel/appartementen worden aangeboden als 2-persoons hotelkamer en als 4-persoons hotelkamer. De services zijn verschillend, maar van uitstekende kwaliteit. Voordat u een leuke kamer uit heeft gekozen kunt u zien wat er bij zit inbegrepen, genieten maar.

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief