Landal HochwaldWarning: Undefined array key "titleWrapper" in /home/p8471/domains/allesoverduitsland.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/toc/class-block-toc.php on line 103

Als u er even tussenuit wilt en wilt gaan genieten van een heerlijke vakantie, dan is een vakantie in bungalowpark Landal Hochwald meer dan de moeite waard. In welk seizoen u ook op vakantie wilt gaan, er is hier altijd wat te beleven, wandelen, dieren bekijken. U kunt het hele jaar door de bossen in en heerlijke wandelingen gaan maken. U kunt ook met de hele familie gaan want Landal Hochwald beschikt ook over een luxueuze 8-12 persoonsbungalow. Jong en oud kunnen zich prima een volle week of langer vermaken, er is voor iedereen namelijk op het park en in de omgeving voldoende te beleven.

Landal Hochwald

Kenmerken van bungalowpark Landal Hochwald

U kunt het park herkennen aan een aantal kenmerken. Het park ligt namelijk op ongeveer 209 kilometer van Maastricht af, het park is 35 hectare groot, er zijn hier maar liefst 204 bungalows en 10 stacaravans te vinden en het is een hooggelegen park. Het park bevindt zich aan de rand van een bos en een stuwmeer. U kunt tijdens uw vakantie altijd parkeren in de buurt van uw bungalow en daarnaast is er een overdekt zwembad aanwezig en een indoor speelparadijs.

Actief kinderprogramma

Ook de kinderen zullen zich hier dus prima vermaken. Er is ook een fun & entertainment programma aanwezig, net als een restaurant en een brasserie. Volop genieten gaat u dus zeker doen als u gaat kiezen voor bungalowpark Landal Hochwald. U kunt de kinderen mee laten doen aan een programma en ondertussen kunt u samen met uw partner de omgeving gaan verkennen, dan heeft u ook een beetje samen vakantie!