Outletcentrum Ochtrup net over de grens voordeel shoppen

Outletshoppen in Duitsland

Een trend die niet te stoppen is, Outletshoppen is momenteel razend populair. Duitsland kent diverse grote outlet centra. Een aantal daarvan ligt dichtbij de grens. Ideaal dus om een dag op koopjes jacht te gaan.

Factory Outletcentrum in Ochtrup

Net over de grens bij Gronau (op nog geen twee uur rijden van Utrecht) ligt één van de grootste outlet centra van Duitsland. verspreid over ruim 17.000m2 vindt je onder andere de outletwinkels van grote merken zoals Esprit, Levi’s Mexx en Tom Tailor.  De winkeltjes zijn sfeervol weggewerkt in de oude monumentale textielfabriek van Ochtrup. In totaal kent het Outletcentrum bijna 65 winkels voor koopjesjagers. waarbij er voor iedereen wel wat te vinden is. Een uniek geval in de outlet van het modelabel Esprit, hier worden echt enorme restpartijen en tweede keus verkocht tegen dumpprijzen.  Omdat er altijd een te kort is aan paskamers staan mensen soms midden in een gangpad zich zelf schaamteloos om te kleden.

Algemene Informatie

de openingstijden zijn:
maandag – donderdag van: 10.00 -19.00
vrijdag – zaterdag van: 10.00 – 20.00

Koopzondagen zijn:
nog niet bekend in 2018 van 13.00 tot 18.00 uur.

Parkeren:
het outletcentrum beschikt over bijna 1.500 gratis parkeerplaatsen en een oplaadstation voor electrische fietsen

Gesloten op: 2de pinksterdag, sacrementsdag Corpus Christ, en de andere bekende feestdagen.

Meer informatie op de site van FOC Ochtrup

Designer Outlet Center Soltau

Net voorbij Bremen op ongeveer 2 uur rijden van Groningen ligt het plaatsje Soltau, hier vindt je de outletwinkels van bekende merken zoals Puma, Armani, Camel Active, Betty Barclay, Bench, Karl Lagerfeld, Designual, Nike, Vera Moda en nog veel meer merken. Een waar paradijs voor de prijsbewuste modeshoppers. Vooral voor kinderkleding zijn dit soort outletcentra ideaal.  Met enige regelmaat zijn er leuke aanbiedingen te vinden en speciale week deals. Deze kun je terug vinden op de website van het Designer Outlet Center Soltau.

Algemene Informatie

de openingstijden zijn:
maandag – zaterdag van: 9.30 -20.00

Koopzondagen zijn:
Nog niet bekend in 2018 van 13.00 tot 18.00 uur.

Parkeren:
het outletcentrum beschikt over meer dan 1.000  gratis parkeerplaatsen en een oplaadstation voor electrische fietsen en auto’s.

Gesloten op: 2de pinksterdag, sacrementsdag Corpus Christ 3 oktober (tag der Deutsche Einheit), en de andere bekende feestdagen.

Meer informatie op de site van Designer outlet Soltau

 

 

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief