Vakantiepark Mont Royal


Dit bungalowpark in Duitsland in de populaire wijnstreek de Moezel is beroemd om zij indrukwekkende uitzicht over de rivier de Moezel, Koning Lodewijk de 14de uit Frankrijk kwam hier graag naartoe om net alle vele vakantiegangers lekker te ontspannen. Het bungalowpark bestaat uit 187 vakantiewoningen. En ligt op ongeveer 200 km van Maastricht.

Moderne nieuwe bungalows op Landal Mont Royal

Landal Mont royal vakantiepark Duitsland

De Moezel regio is niet alleen beroemd vanwege zijn panorama’s en heuvelachtige landschap, maar ook vanwege de zeer lekkere wijnen die er vandaan komen. Je kunt dus bijna het gehele voorjaar en zomer genieten van een wijnfeest in één van de gezellige Duitse vakwerk dorpjes rondom bungalowpark Mont Royal. Vanzelfsprekend kun je ook op goed geluk langs één van de wijnboeren gaan, zij geven graag een introductie over de wijnen in hun wijnboerderij.

Voorzieningen genoeg op Landal Mont Royal

Landal Mont Royal heeft een leuk binnenzwembad met een apart zwembad voor de jonge vakantiegangers, daarnaast zijn er diverse wellness zoals een solarium en diverse sauna’s en stoomcabines. Voor de kinderen is er een Bollo club met een leuk activiteitenprogramma.

Activiteiten in de omgeving

Landal Duitsland

De Moezel regio valt op door de talloze burchten en karakteristieke huizen, een bezoek aan de dorpen Kröv en Kövening mag men zeker niet vergeten. Een andere leuke dagtrips is om de rivier de Moezel eens vanuit een ander zichtveld te bekijken, bijvoorbeeld vanuit een rondvaartboot of een heteluchtballon. Verder bent u als wandelaar of fietser helemaal in uw element. De omgeving biedt zeer veel uitgezette fietsroutes en wandelpadden. Eens iets anders proberen? Wat dacht u van een gps-wandeling, op zoek naar een schat, zie het als de moderne schatkaart. Bij de receptie van Landal Mont Royal kunt u meer informatie krijgen.

De Bungalows

De 4 tot 10-persoons vakantiewoningen op Landal Mont Royal zijn beschikbaar in diverse luxe segmenten, de meest luxe bungalows zijn voorzien van een vaatwasser en open haard voor de gezellige avondjes met een goede fles wijn. Daarnaast beschikken de bungalows over een flatscreen-tv en een Dvd-speler.