Bungalowpark Wirfttal

landal Wirftall

Gelegen in de prachtige vulkaan Eifel ligt het bungalowpark Wirfttal van Landal, de meer dan 210 vakantiehuisjes vakantiehuisjes zijn gebouw volgens het typische vakwerk zoals je in deze regio veel woningen ziet bieden alle klasse van comfort.  Bungalowpark Wirfttal ligt op slechts twee uur rijden van Maastricht. Naast vakantiehuisjes heeft het bungalowpark ook ruim 155 campingplaatsen.

De prachtige omgeving met de vele steile hellingen en de prachtige dichte bossen zijn perfect om te mountainbiken, fietsen of wandelen. Lekker ontspannen kan ook  lekker vissen in het grote stuwmeer of gewoon genieten bij de bungalow en op het park zelf.  De leuke dorpjes in de Eifel zijn een bezoek meer dan waard voor een leuke dagtrip.

Van de kinderen heeft tijdens uw vakantie op het vakantiepark geen last,  het overdekte simpele zwemparadijs heeft een apart zwembad voor kleuters. Verder is er Bollo’s speelgrot met diverse speel voorzieningen  en een house of games met diverse spel computers.  Het zwembad biedt voor volwassenen ook genoeg ontspanning in de vorm van een solarium en een Finse sauna.

De vakantiewoningen

Op bungalowpark Wirfttal in Duitsland staan 4, 5 en 6 persoons vakantiewoningen tot uw beschikking in twee luxe klasses. De vakantiehuisjes op het bungalowpark zijn allen voorzien van een open haard (behalve de vakantiehuisjes voor gasten met luchtweg aandoeningen. De Luxe vakantiehuisjes op het bungalowpark zijn uitgerust met een zeer luxe badkamer voorzien van een bubbelbad, een luxe douchecabine, een privé sauna en een solarium.

Landal Wirftal bungalowOp het park zijn verder diverse mogelijkheden om gezellig te eten, een Italiaans en Duits restaurant zorgen voor een gezellige sfeer op het bungalowpark. De cafetaria staat altijd klaar voor een afhaalmaaltijd of snelle hap tussendoor. Wilt u liever zelf kokkerellen? Geen probleem de goed gesorteerde supermarkt op het park is dagelijks geopend.

De omgeving

Het bungalowpark Wirfttal ligt in het plaatsje Stadtkyll op ongeveer 500 meter hoogte. De omgeving is geweldig voor wandelaars met ruim 700 km aan uitgezette wandelpadden.  Het grote Kronenburg stuwmeer is in de zomer een gezellige recreatieplas, diverse ligweides en mooie strandjes zorgen voor voldoende verkoeling op de warmere dagen.  Het Zuidelijke gedeelte van het sutwmeer leent zich uitstekend voor surfen, roeien en waterfietsen.