Vakantiewoningen in Duitsland

  1. Home
  2. Accommodaties
  3. Vakantiewoningen in Duitsland

Vakantiewoningen in Duitsland

vakantie bungalow huren in DuitslandEen vakantiehuisje huren in Duitsland is ongekend populair. Dat is volkomen te begrijpen. Een vakantiebungalow geeft je namelijk een enorme vrijheid. Je kunt er zelf koken, ‘s avonds lekker relaxen en mocht het een keer slecht weer zijn dan hebben de meeste grote vakantieparken van Landal en Center Parcs een subtropische zwemparadijs.

Voor gezinnen met kinderen geeft een vakantiewoning in Duitsland natuurlijk net even iets extra’s ten opzichte van een hotelkamer waarbij de basisvoorzieningen zoals een keuken vaak ontbreken. bovendien zijn de vakantieparken de perfecte plekken om nieuwe vriendjes te maken.

Vakantieparken in Duitsland

Bostalsee Center Parcs DuitslandDuitsland kent diverse grote vakantieparken, op prachtige locaties in het land zoals het Sauerland, De Harz, De Eifel en het Zwarte Woud zijn de grote aanbieders van vakantiewoningen goed vertegenwoordigd. Landal heeft in Duitsland alleen al 10 parken.

Center Parcs is in Duitsland vertegenwoordigd met zes parken, stuk voor stuk op de mooiste plekken van Duitsland en natuurlijk beschikken alle parken over de beroemde Aqua Dome. Het Nieuwste park van Center Parcs ligt in de Duitse Allgäu.

Bekijk de parken van Center Parcs

Bekijk de parken van Landal

Vakantiewoning huren

Vakantiewoning huren Duitsland

Genieten van een authentiek vakwerkhuis, of gewoon een vakantiewoning op de meest rustige plek van Duitsland? Geen probleem in Duitsland kun je ook gebruik maken van het aanbod aan prive verhuurders. Dit zijn vaak stuk voor stuk unieke vakantiebungalows op hele mooie plekken in Duitsland.

We werken samen met uitsluitend goede en betrouwbare verhuurders. De woningen met de TUI smile hebben daarnaast nog de extra garantie dat de woning snel online is te boeken, de kwaliteit door TUI is gegarandeerd en er een contactpersoon in de buurt is.

Bekijk de aanbiedingen >>

Huren via AirBnB

Ook Duitsland is in de ban van AirBnB vooral in de populaire steden zoals Berlijn, Keulen, München en Hamburg is het ongekend populair om een appartement voor een korte periode te huren. Dankzij de komst van AirBnB als bemiddelaar is het ook nog eens erg gemakkelijk geworden om een goed appartement of een vakantiewoning te vinden. Bij het boeken van een appartement via AirBnB regelt deze website eigenlijk alles voor je. De communicatie met de verhuurder verloopt direct via de website en ook de betaling kun je eenvoudig doen met praktisch iedere betaalmethode.

Belvilla

Naast AirBnB zijn er ook andere bemiddelaars, Belvilla is zo’n aanbieder van prive vakantiewoningen in Duitsland. Via de website van Belvilla kun je met behulp van handige filters de juiste woning vinden voor jou vakantie in Duitsland. Belvilla is één van de grootste aanbieders van vakantiewoningen en heeft regelmatig leuke last-minute aanbiedingen. Wie bij Belvilla trouwens op tijd een verblijf boekt kan tevens rekenen op leuke kortingen die kunnen oplopen tot meer dan 40% van de totale huursom.

Bekijk het aanbod van Belvilla

Center Parcs in Duitsland

Aqua Mundo Centerparcs Nordseekuste Duitsland

Voor een onbezorgde vakantie is Center Parcs in Duitsland natuurlijk ideaal. In Duitsland zijn zes prachtige parken te vinden. Alle parken liggen stuk voor stuk op de beste plekken. Wat dacht je van een wintersport weekendje in Winterberg? Dat kan vanaf het Park Hochsauerland.

Het nieuwste park van Center Parcs kun je vinden in de Alpen. Vanuit Park Allgäu ontdek je onder andere het prachtige kasteel Neuschwanstein.

Landal vakantieparken in Duitsland

Landal vakantieparken in Duitsland

Vakantieparken op de mooiste plekjes van Duitsland? Dat is Landal. De 10 parken liggen stuk voor stuk in de prachtige natuur en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van de rust en het comfort van uw eigen vakantiehuisje. De meest populaire parken zijn Landal Winterberg en het recent geopende Landal Eifeler Tor

Landal vakantiewoningen zijn zeer geschikt voor een vakantie naar Duitsland met het gezin. De fijne bungalows zijn voorzien van alle gemakken en voorzieningen.

Center Parcs

Center parcs DuitslandMet zes parken verspreid over Duitsland is Center Parcs een koploper in het luxe segment, alle parken hebben een Aqua Mundo Wellness en zwem paradijs. Daarnaast een ruim aanbod aan bungalows en appartementen van 2 tot 12 personen.

Center Parcs biedt naast water en ontspanning ook veel andere activiteiten waarbij de nadruk op outdoor ligt. Natuurlijk kunt u het ook rustiger aan doen en lekker ontspannen tijdens een boswandeling of tijdens een stedentrip.

Landal

Landal Greenparks is ruimschoots vertegenwoordigd in Duitsland. Met tien parken verspreid over de diverse mooie regio’s van Duitsland. Of u nu verblijft in de Moezel of in een prachtige bungalow in de Eiffel. Bij Landal zit u midden in de natuur. Naast de ruime faciliteiten op de parken is er in de omgeving van de parken heel veel te doen. De parken liggen allemaal in de buurt van een grote stad voor een gezellige stedentrip.

Ook voor Wellness zit u goed bij Landal, de parken zitten ruim in de voorzieningen maar ook in de omgeving van de parken zijn ruimschoots wellness voorzieningen beschikbaar.

Bekijk hier alle parken van Landal