Vakantiewoningen in Duitsland

Vakantiewoningen in Duitsland

Het gemak van een vakantiehuisje is onevenaarbaar, lekker je eigen woonkamer, keuken en slaapkamer op de mooiste plekjes van Duitsland. Duitsland beschikt over meer dan 12.000 vakantiewoningen verspreid over het hele land.

Grote vakantieparken

De bekende grote vakantieparken zoals hoogenboom vakantieparken,  Landal en Center parks hebben op diverse prachtige locaties in Duitsland grote parken met allerhande voorzieningen zoals reusachtige overdekte zwembaden en gezellige horeca voorzieningen. De bungalows zijn luxe uitgevoerd en voorzien van alle gemakken.

Particuliere vakantiewoningen

Naast de grote parken zijn er steeds meer particulieren met een vakantiewoning op de leukste plekken van Duitsland. Vaak zijn deze woningen zeer gunstig te hurenWe hebben een handig overzicht gemaakt met particuliere vakantiewoningen

Center ParcsCenter Parcs

Met vier parken verspreid over Duitsland is Center Parcs een koploper in het luxe segment, alle parken hebben een Aqua Mundo Wellness en zwem paradijs. Daarnaast een ruim aanbod aan bungalows en appartementen van 2 tot 12 personen. Center Parcs biedt naast water en ontspanning ook veel andere activiteiten waarbij de nadruk op outdoor ligt. Natuurlijk kunt u het ook rustiger aan doen en lekker ontspannen tijdens een boswandeling of tijdens een stedentrip.

Bekijk hier alle parken van Center Parcs

AOD-landalLandal

Landal Greenparks is ruimschoots vertegenwoordigd in Duitsland. Met 9 parken verspreid over de diverse mooie regio’s van Duitsland. Of u nu verblijft in de Moezel of in een prachtige bungalow in de Eiffel. Bij Landal zit u midden in de natuur. Naast de ruime faciliteiten op de parken is er in de omgeving van de parken heel veel te doen. De parken liggen allemaal in de buurt van een grote stad voor een gezellige stedentrip.

Ook voor Wellness zit u goed bij Landal, de parken zitten ruim in de voorzieningen maar ook in de omgeving van de parken zijn ruimschoots wellness voorzieningen beschikbaar.

Bekijk hier alle Landal parken in Duitsland

Roompot Vakanties

Net als in Nederland biedt Roompot ook in Duitsland diverse vakantie parken aan. Stuk voor stuk gelegen op de mooiste plekjes in Duitsland. Natuurlijk kunt u ook in Duitsland vertrouwen op de bekende kwaliteit van de Roompot vakanties.

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief