Vakantiepark Roompot Bad Bentheim

  1. Home
  2. Accommodaties
  3. Vakantiepark Bad Bentheim

Vakantiepark Bed Bentheim

Roompot Bad Bentheim

Wilt u genieten van Ferienresort Bad Bentheim? Dit is een zeer goede keuze want het is gelegen dichtbij een charmant kuurstadje, Bad Bentheim. Hier vindt u prachtige luxe villa’s die zijn gebouwd onder architectuur en ze worden bij elkaar gezet in hofjes, tussen bomen die wel honderden jaren oud zijn, dat is nog eens een heerlijk vakantiegevoel.

Over het park

Op het park vindt u een restaurant, een buffetrestaurant, een eetcafé, bar, een mini supermarkt en natuurlijk ook een receptie is aanwezig op het park. U kunt hier genieten van de rust en alle ruimte die de leuke accommodaties u te bieden hebben. Een hapje eten zit er natuurlijk iedere dag in, u heeft vakantie; dus koken is niet nodig, al wordt het in de villa’s wel aangeboden dus u heeft de mogelijkheid. Maar iedere dag kunt u ook het restaurant bezoeken en een heerlijk hapje eten.

Boek je vakantie naar Legoland

Bad Bentheim Roompot

Een lang weekend of een midweek genieten van je eigen bungalow?  Bekijk dan de lastminutes van Roompot vakantiepark Bad Bentheim. Kies uit 18 verschillende vakantiewoningen van 4 tot 14 personen. 

Activiteiten

U kunt duidelijk zien dat de geschiedenis en de natuurlijke rijkdommen van de streek door het park heen lopen. Hier kunt u genieten van graafschap Bad Bentheim, een heerlijk bosrijk gebied, tot rust komen doet u hier zeker. U kunt ook een wandeltocht of een fietstocht maken en genieten van een duik in het dichtbij gelegen zwembad. U kunt u ook laten verwennen door een bezoek aan de sauna. Ontdekt u liever de rijke historie van de burcht? Ook dat is mogelijk. U kunt de steden als Münster en Osnabrück bezoeken, deze liggen dichtbij het park Fereinresort Bad Bentheim.

​De accommodaties

Er worden veel verschillende accommodaties aangeboden bij Fereinresort Bad Bentheim. Hierbij kunt u denken aan een half vrijstaande villa, deze is geschikt voor zes personen, bevat drie slaapkamers en heeft een oppervlakte van 98 m2. U kunt ook kiezen voor een half vrijstaande villa geschikt voor vier personen, deze heeft een oppervlakte van 80 m2 en heeft twee slaapkamers. De verschillende villa’s zijn allemaal geschikt voor een vast aantal personen, ook voor vijf, zes of acht personen heeft u een geschikte villa bij Fereinresort Bad Bentheim. Wilt u er even met de vriendengroep tussenuit, ook dan is een bezoek aan dit park zeker de moeite waard en kunt u met zijn allen echt ontspannen!

Landal vakantieparken

Landal vakantieparken in DuitslandLandal vakanties DuitslandLandal is op tien van mooiste plekken in Duitsland aanwezig met prachtige vakantieparken.

TUI vakanties in Duitsland

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandZoek je een betaalbare vakantie in Duitsland? Bekijk dan het grootste aanbod van reizen bij TUI.