Met de trein naar de Duitse KerstmarktenWarning: Undefined array key "titleWrapper" in /home/p8471/domains/allesoverduitsland.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/toc/class-block-toc.php on line 103

Over een paar weken beginnen de kerstmarkten in Duitsland weer, Keulen en Düsseldorf, springen er ieder jaar weer uit. Beiden hebben beide hebben schitterende kerstmarkten waarbij Keulen in mijn mening iets meer kerstsfeer heeft. Naast deze kerstsfeer hebben deze steden hebben nog een groot voordeel, ze hebben namelijk een station in de binnenstad met een goede verbinding met de diverse Nederlandse steden. Met de trein naar de Duitse Kerstmarkten is een goed idee, hier lees je waarom.

Met de trein naar de Duitse kerstmarkten is praktisch en ontspannen

met de trein naar de Duitse kerstmarkten

Vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem is het mogelijk om een kerstmarkt in Duitsland met de hogesnelheidstrein te bezoeken. Vanuit de andere steden dien je over te stappen op deze stations Met de Hogesnelheidstrein ben je in hooguit 2 uur in Keulen of Düsseldorf.

Niet alleen razendsnel en megarelaxed, de trein is namelijk ook erg gemakkelijk, het zoeken naar een parkeerplek behoord tot het verleden, iets wat je tijdens de drukke periode van kerstmarkten in Duitsland niet moet uitsluiten.

Vanzelfsprekend sluit je een bezoek aan een kerstmarkt in Duitsland af met een warme Glühwein of misschien wel iets sterkers om weer even op te warmen. Vaak blijft het niet bij eentje en dat betekent dus dat autorijden wettelijk gezien niet meer kan. Dus alweer een voordeel voor de trein naar de Kerstmarkt.

Betaalbaar alternatief

De trein naar de Duitse kerstmarkt is ook een betaalbaar alternatief voor de reis met de auto, een enkele retour is al te boeken vanaf € 38 en daarmee concurrerend met de auto.

Dagtochten met de bus naar de kerstmarkt?

Kerstmarkten kunnen rekenen op een meer dan opvallende populariteit en dat zien de touringcarbedrijven in Nederland. Het aanbod van busreizen naar de kerstmarkten de komende maanden dan ook meer dan overweldigend. Zowel dagtochten als meerdaagse tochten langs diverse Duitse kerststeden behoren tot het huidige aanbod, een handig overzicht van de dagtochten naar Keulen, Oberhausen, Düsseldorf en Dortmund vind je dan ook op deze handige overzichtspagina.