Nieuw vakantiepark voor Center Parcs in Duitsland

Center Parcs bouwt een nieuw park in de Allgäu. Op ongeveer 5 kilometer van het plaatsje Leutkirch ontstaat de komende jaren een bungalow park van formaat.  Het bungalow park wordt gebouwd op de locatie van het voormalige munitie depot Urlau.  Het gaat om een terrein van meer dan 180 hectare.  In het park is plaats voor 800 á 1.000 vakantiewoningen.

De eerste bungalows zijn te boeken vanaf oktober 2018, de voorzieningen zoals het Aqua Mondo zwemparadijs zijn dan ook voor de bezoekers geopend. De spa en countryclub openen 2 maanden later.

Bij Center Parcs noemen ze een bungalow een cottage. Deze luxe cottages zijn voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, bubbelbad, infraroodsauna, open haard, bluetooth soundsysteem, Nescafe Dolce Gusto machine, een waterkoker en diverse andere zaken die een vakantie compleet maken.

Park Allgäu

Het park ligt in het Zuidwesten van Duitsland en uitstapjes in de omgeving zoals de Bodensee, de stad Ulm, Schloss Neuschwanstein liggen op redelijke afstand van het park. In het park zelf is ook veel te doen. Zoals een Rollercoaster zipline, het grote indoor-speelpark Baluba voor kinderen van 0 tot 11 jaar en de 165 meter lange wildwaterbaan.

Het park is vanaf vandaag te boeken en er zijn al leuke specials te vinden op de website van Center Parcs