Winkelen in München


Winkelen in München

Winkelen in Munchen

München is voor de die-hard shopper een waar paradijs. Van hippe winkelstraatjes tot de luxe winkelcentra. En van kleine boutiques tot prachtige warenhuizen. En last but not least winkelen in München is heel relaxed door de zeer vriendelijke bediening in bijna iedere winkel. De belangrijkste winkelstraten in München hebben één ding gemeen ze komen bijna allemaal praktisch samen op het Marienplatz.

Kaufinger Straße

De Kaufinger Straße is de slagader van het centrum hier vindt je in principe alle bekende merken die je in Nederland ook wel tegenkomt, exclusiever wordt het al in de Sendlinger Straße richting de Sendlinger tor, hier zijn de winkels kleiner en vaak zijn de producten uniek en alleen daar verkrijgbaar.

Voor het echte luxe werk ga je naar de Maximilianstraße niet alleen de thuishaven van het Kempinski vier Jahreszeiten hotel maar ook van de bekende merken zoals Versace, Dolce & Gabbana, en Louis Vuitton.

Winkelcentra

De keuze aan winkelcentra is groot, Funf hofe is een overdekt winkelgebied met diverse modewinkels en boekhandels over het algemeen in het luxe segment, ook vindt je hier een vestiging van het Italiaanse fresh casual restaurant Vapiano.

Indien je gek bent op moderne kunst is de wisselende tentoonstelling van de Hypo Kulturstiftung een bezoek zeker waard.

Hofstatt is het winkelcentrum voor de jeugd, bekende merken zoals Holister, Abercrombie & Fitch, Humanic en Tom Tailor vindt je in dit hypermoderne winkelcentrum vlakbij het Marienplatz.

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest