Wanneer zijn er koopzondagen in Centro?

  1. Home
  2. Informatie
  3. Koopzondag Centro

Koopzondag Centro

Centro Oberhausen Koopzondag

CentrO in Oberhausen en is het grootste winkelcentrum in Europa. Dat Centro Oberhausen erg populair is onder Nederlanders is te wijten aan de ligging dicht bij Arnhem. Vanaf Utrecht is het slechts een uur rijden. Rondom het grootste winkelcentrum in Oberhausen zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen in de gratis parkeergarages te vinden zodat je nooit lang hoeft te zoeken voor een parkeerplek.

De openingstijden van Centro

Van maandag tot woensdag is CentrO Oberhausen van 10.00 tot 20.00 uur geopend, en op donderdag is er een koopavond tot 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag zijn de winkels open van 10.00 tot 20.00 uur. Tijdens de koopzondagen is Centro geopend van 13.00 tot 18.00 uur. De Horeca gelegenheden rondom CentrO zijn praktisch iedere dag open tot ongeveer middennacht. 

Koopzondagen in Centro

Helaas laat de Duitse wetgeving het niet toe dat winkels op zondag open zijn, hier is een speciale ontheffing voor nodig. CentrO mag alleen op vastgestelde zondagen open deze vallen meestal rond de kerst periode en tijdens de wintersales.

De eerst volgende koopzondag is op:

Deze is nog niet bekend. Wij verwachten de eerst volgende koopzondag eind oktober. 

Coca Cola Oase

Centro Oberhausen OaseHet gastronomie gedeelte van Centro is wel zeven dagen in de week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Hier kun je dan terecht voor een drankje en een hapje bij één van de fastfood ketens op het centrale plein. Ook tijdens een koopzondag is de foodmarkt al eerder geopend, dus begin je shopping avontuur gewoon met een lekker ontbijtje.

De Promenade

De restaurants op de promenade aan de buitenzijde van het winkelcentrum zijn elke dag tot middennacht geopend. De keuze is zeer groot, van Italiaans tot de typische Duitse keuken maar ook de typische Biergarten is dagelijks geopend.

Hotels bij Centro

hotel in Centro OberhausenWil je echt het uiterste uit een shoppingweekend halen, en neem van mij aan, een dag is eigenlijk niet genoeg in het megalomane winkelcentrum dan zijn er rondom Centro diverse hotels te vinden. Het Tryp hotel ligt op slechts 500 meter van het winkelcentrum en is een goede plek om te overnachten en te genieten van alles wat je ziet in en rondom Centro.Booking.com

Booking.com

Hotels in oberhausen

hotels centro boeken

Boek tijdens de kerstmarkten in Centro een hotel en blijf slapen in Obehausen welke tijdens de advent sprookjesachtig wordt verlicht.  

6 handige tips voor het Oktoberfest 2022

Van zaterdag 17 september tot maandag 3 oktober wordt het Oktoberfest gehouden in München. Ga jij voor de eerst keer? Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Er zijn namelijk enkele dingen waar je rekening mee moet houden als je het grootste bierfeest van het jaar...

Lees meer
Dolle Duitsland weken bij Pharos

Dolle Duitsland weken bij Pharos

Pharosreizen Dolle Duitsland Week Wil jij nog een weekje naar Duitsland tijdens de nazomer of de herfstvakantie? Dan heeft Pharos reizen een leuke actie week. Duitsland is momentelel nog één van de weinige landen waar je vrij gemakkelijk zonder veel gedoe naar toe kan...

Lees meer
Netflix kijken in Duitsland

Netflix kijken in Duitsland

Nederlands Netflix aanbod ontvangen vanuit Duitsland Ben je op vakantie in Duitsland en kom je er net achter dat je favoriete Nederlandse Netflix films en -series hier niet beschikbaar zijn? Of kun je alleen maar kijken met Duitse ondertiteling? Dan is er goed nieuws,...

Lees meer