Wanneer zijn er koopzondagen in Centro?

Koopzondag Centro

Centro Oberhausen Koopzondag

CentrO in Oberhausen en is het grootste winkelcentrum in Europa. Dat Centro Oberhausen erg populair is onder Nederlanders is te wijten aan de ligging dicht bij Arnhem. Vanaf Utrecht is het slechts een uur rijden. Rondom het grootste winkelcentrum in Oberhausen zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen in de gratis parkeergarages te vinden zodat je nooit lang hoeft te zoeken voor een parkeerplek.

De openingstijden van Centro

Van maandag tot woensdag is CentrO Oberhausen van 10.00 tot 20.00 uur geopend, en op donderdag is er een koopavond tot 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag zijn de winkels open van 10.00 tot 20.00 uur. Tijdens de koopzondagen is Centro geopend van 13.00 tot 18.00 uur. De Horeca gelegenheden rondom CentrO zijn praktisch iedere dag open tot ongeveer middennacht. 

Koopzondagen in Centro

Helaas laat de Duitse wetgeving het niet toe dat winkels op zondag open zijn, hier is een speciale ontheffing voor nodig. CentrO mag alleen op vastgestelde zondagen open deze vallen meestal rond de kerst periode en tijdens de wintersales.

De eerst volgende koopzondag is op:

Deze is nog niet bekend. Wij verwachten de eerst volgende koopzondag eind oktober. 

Coca Cola Oase

Centro Oberhausen OaseHet gastronomie gedeelte van Centro is wel zeven dagen in de week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Hier kun je dan terecht voor een drankje en een hapje bij één van de fastfood ketens op het centrale plein. Ook tijdens een koopzondag is de foodmarkt al eerder geopend, dus begin je shopping avontuur gewoon met een lekker ontbijtje.

De Promenade

De restaurants op de promenade aan de buitenzijde van het winkelcentrum zijn elke dag tot middennacht geopend. De keuze is zeer groot, van Italiaans tot de typische Duitse keuken maar ook de typische Biergarten is dagelijks geopend.

Hotels bij Centro

hotel in Centro OberhausenWil je echt het uiterste uit een shoppingweekend halen, en neem van mij aan, een dag is eigenlijk niet genoeg in het megalomane winkelcentrum dan zijn er rondom Centro diverse hotels te vinden. Het Tryp hotel ligt op slechts 500 meter van het winkelcentrum en is een goede plek om te overnachten en te genieten van alles wat je ziet in en rondom Centro.Booking.com

Booking.com

Hotels in oberhausen

hotels centro boeken

Boek tijdens de kerstmarkten in Centro een hotel en blijf slapen in Obehausen welke tijdens de advent sprookjesachtig wordt verlicht.  

Corona Update: De treinen naar Duitsland rijden weer

Corona Update: De treinen naar Duitsland rijden weer

De ICE international en intercity Berlijn rijdt weer Goed nieuws voor iedereen die deze zomer met de trein naar Duitsland reist. De treinen vanuit Nederland rijden vanaf 1 juni weer vanaf de grote stations naar diverse bestemmingen in Duitsland en Oostenrijk. Er zijn...

Lees meer
Landal vakantieparken in Duitsland openen weer

Landal vakantieparken in Duitsland openen weer

Corona Update: Landal parken in Duitsland openen voor de zomervakantie Gisteren konden we al melden dat alle vakantieparken van Center Parcs in vanaf 24 en 29 mei weer open gaan. Natuurlijk onder strenge voorwaarden van de veiligheidsregies en de nodige aanpassingen....

Lees meer
De parken van Centerparcs in Duitsland openen weer

De parken van Centerparcs in Duitsland openen weer

De parken van Centerparcs in Duitsland openen weer De Corona gooit handenvol met roet in de vakantieplannen. Nu de uitbreiding van het virus wat minder snel gaat gaan er steeds meer landgrenzen open en worden de regels versoepeld. Ook ik Duitsland wordt het na de...

Lees meer
Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief