Center Parcs Hoch Sauerland vernieuwd in hoog tempo de Cottages

Vernieuwde cottages op Center Parcs Hoch Sauerland

Wat is er nu leuker dan vakantie vieren in een nieuw vakantiehuisje? Daarom heeft Center Parcs een begin gemaakt aan een ingrijpende renovatie van alle appartementen en een deel van de Cottages op het Park Hoch Sauerland in Duitsland. De moderne, maar nog steeds sfeervolle inrichting waarbij veel natuurlijke materialen zijn gebruikt spreekt voor de kernwaarden van Center Parcs. “Echt even samen, midden in de natuur!”

Center parcs Hoch Sauerland - nieuwe Bungalow

De prachtige cottages liggen stuk voor stuk in een prachtig stukje van het Sauerland. Een prachtige regio in Duitsland waar het vooral nu erg mooi is met alle herfstkleuren. De cottages zijn verrijkt met prachtige natuurlijke elementen zoals hout, steen en natuurlijke stoffen en de bijbehorende natuurlijke kleuren. Alle cottages hebben vanzelfsprekend een eigen privé-terras zodat je 100% verbonden bent met de natuur.

Extra comfortabel vakantie vieren in de nieuwe comfort Cottages

In de acht-persoons comfort cottages is de samenhang tussen de natuur van het Sauerland en de bungalows goed tot zijn recht gekomen. De warme, krachtige en natuurlijke kleuren passen precies in de omgeving. Omdat de bungalows beschikken over meer dan genoeg ramen is de verbinding met de natuur direct in je vakantiehuisje aanwezig.

Klaar met de marketing taal, de bungalows van Park Hoch Sauerland zijn gewoon perfect voor een weekendje weg. Er zijn nog bungalows en appartementen beschikbaar tijdens de kerstvakantie. Op dit moment boek je al een acht-persoons bungalow in de kerstvakantie voor rond de 300 euro (prijzen onder voorbehoud en zonder toeristenbelasting en reserveringskosten)

Het vakantiepark ligt op ongeveer 325 kilometer vanaf Utrecht. Let op dat je auto tijdens de wintermaanden is voorzien van winterbanden. Het park ligt namelijk ik een wintersport gebied en tijdens wintermaanden is er een aanzienlijke kans op sneeuw.

Center parcs Hoch Sauerland - sauna

Op slechts 3 uur rijden vanaf de Nederlandse grens ligt één van de mooiste parken van Center Parcs in de prachtige natuur van het Sauerland. Nu de appartementen en vakantiebungalows een opknapbeurt hebben gekregen is het de ideale vakantie voor het hele gezin.