Schloss Möhren – Vakantiekasteel in Beieren


Het kasteel ligt in het rustige dorpje Treuchtlingen op ongeveer 650 kilometer van Utrecht en 70 kilometer vanaf Neurenberg.

Een ideale plek voor iedereen die wil relaxen en genieten van de rust. Rondom het Slot liggen diverse leuke dorpen en steden zoals Rothenburg ob der Tauber, en de historische binnenstad van Neurenberg.

Schloss Mohren - beleef beieren

Alles over Schloss Möhren

​Schloss Möhren was een jachtslot gelegen midden in één van Duitslands grootste natuurparken in Beieren. Het prachtige en deels gerenoveerde kasteel ligt in een landschap van bossen en boeren velden. Uw gastvrouw Sandra verhuurt vier authentieke vakantiewoningen met ieder een eigen karakter en sfeer. Schloss Möhren is een plek voor iedereen die even wil ontspannen en de dagelijkse sleur wil verlaten. Schloss Möhren ligt in het Naturpark Altmühltal een perfect gebied voor wandelen en fietsen. Het kasteel ligt praktisch aan de Romantische straße één van de populairste routes door Duitsland.  Rondom het kasteel liggen  andere bijzondere Duitse steden en dorpen met veel historie en cultuur.

Voorzieningen op Schloss Möhren

Schloß Möhren zelf biedt een broodjes service. In het dorp zelf zijn diverse restaurants en je kunt zelf koken. In de omgeving van het dorp zijn een ALDI en Lidl Supermarkt te vinden. Let op: Supermarkten in Duitsland zijn bijna nooit op zondag open.
Schlossstrasse 50
91757 Treuchtlingen
Duitsland

Telefoon: +49 151 149 80 981
E-mail: info@schlossmoehren.com
Website: www.schlossmoehren.com
Facebook: www.facebook.com/SchlossMoehren
Twitter: www.twitter.com/SchlossMoehren

Voorzieningen:

  • Vers brood service
  • Kinderstoel
  • Gratis WiFi
  • Houtkachel
  • Speeltuin
  • Tafeltennis
  • Wandelkaarten

Honden toegestaan: Ja
Toegankelijk voor minder validen: nee
aantal personen: 2 tot 7