Legoland Duitsland

Het leukste pretpark voor kleine kinderen moet haast wel LEGOLAND® zijn. LEGOLAND® Duitsland ligt aan de A8 tussen de steden München en Stuttgart en is met 50 verschillende attracties het park voor jong en oud. Naast spelen met de bekende bouwstenen van Lego kun je ook genieten van prachtige shows en de schitterende attracties in het park.

Het park bestaat uit 7 verschillende gedeeltes, ieder gedeelte heeft zijn eigen thema. Het middelpunt van het park is het speeldorp van MINILAND een complete stad gebouwd met miljoenen Lego steentjes. Zie het als een soort van Madurodam maar dan van Lego.

In het Aziatisch gethematiseerde little Asia beleef je oosterse sferen, en ga je met de “Flying Ninja” 22 meter hoog de lucht in. Met de LEGOLAND® Express – een monorail – krijg je al snel een goed beeld van het volledige park.

Dankzij het verkeerspark waarbij de kinderen in kleine miniautootjes de verkeersregels al spelenderwijs worden bijgebracht kun je zelf je eerste LEGO rijbewijs halen.

Overnachten

Op het park bevind zich de gigantische Köningsburg, een reusachtig kasteel hotel met 56 kasteelkamers en 12 koningskamers voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in LEGOLAND®

Openingtijden

LEGOLAND® Duitsland is geopend tussen 28 maart en 8 november 2015 van 10.00 tot 18.00 tijdens de weekenden, vakanties en feestdagen is het park langer geopend.

Adres

LEGOLAND® Duitsland ligt in Beieren aan de A8 tussen Munchen en Stuttgart in het plaatsje Günzburg vlakbij Ulm. Parkeren is direct bij het park mogelijk. Kaarten voor LEGOLAND® kun je online kopen en daarmee bespaar je direct tot 25% op de prijs. Het meest voordelig is een familiepas. Voor actuele prijs informatie kijk je het beste op de website van LEGOLAND® Duitsland.

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief