Overnachten in München


Overnachten in München

Het aanbod in accommodaties in München is groot, van eenvoudige hotels tot de crème de la crème in de hotel scene. En voor ieders budget is er wel wat te vinden. Toch is het aanbod niet genoeg. Het komt namelijk regelmatig voor dat er geen bed meer te krijgen is in München, vooral rondom het Oktoberfest is het raak. Sowieso verdubbelen rond dit grote feest de prijzen voor een kamer maar is het ook nog eens lastig om iets te vinden. Vooraf boeken loont dus zeker.

Naast hotels kun je natuurlijk ook kiezen voor campings en hostels

Enkele aanraders zijn:

Sheraton Westpark

Sheraton heeft de reputatie van een goed Amerikaans hotel, Dit hotel doet er niet voor onder maar kies ik vaak vanwege de uitstekende ligging. Het hotel ligt namelijk praktisch bovenop een U-bahn station, (Heimeranplatz) en beschikt over nette, doch zakelijk ingerichte kamers. Leden van het Sheraton loyalty programma kunnen gebruik maken van de club lounge kamers, hierbij is een bar met gratis drankjes een eenvoudig continentaal ontbijt bij de prijs inbegrepen.  Ideaal dus voor een zakelijk verblijf in de stad.

Pullman München

Dit nieuwe hotel van de Pullman keten ligt iets buiten het centrum maar ook hier is een u-bahn station dichtbij. De kamers zijn modern ingericht en het hotel beschikt over een luxe wellness verdieping. Verder is dit hotel voorzien van een betaalbaar restaurant.

Motel One

Deze nieuwe hotelketen verovert Duitsland in een sneltreinvaart, alleen al in München heeft zij in korte tijd vier vestigingen geopend op mooie centrale locaties. Ondanks de 2 tot 3 sterren zijn de kamers modern ingericht en voorzien van allerlei gemakken. De prijzen van motel one zijn altijd interessant en voordelig, een hotelkamer bij Motel One ligt meestal tussen de 59 en 89 euro, een ontbijt kun je voor een paar euro extra bij boeken. De hotels van Motel One in München liggen op handige plekken en zijn ideaal voor een stedentrip in München.

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest