Samenwerken


AllesoverDuitsland.nl bestaat sinds 2011 en kent sindsdien een snelle start en  blijft maar groeien. Logisch Duitsland is ondertussen voor veel Nederlanders en Belgen het nieuwe vakantieland geworden en reacentelijk is Duitsland dan ook uitgeroepen tot één van de meest populaire vakantiebrestemmingen voor een weekendje weg, een stedentrip of gewoon een week er tussen uit.

Op AllesoverDutisland schrijft een klein team van Duitsland liefhebbers over het land, de steden, de dorpen de regio’s de gewoontes, praktische informatie, en veel tips, maar ook gerust een eigen mening. Wij vinden dat AllesoverDuitsland in een korte tijd is uitgegroeid tot één van de populairste websites over Duitsland.

De Statistieken

Dat AllesoverDuitsland.nl populair is laten de cijfers ondertussen ook zien.  Maandelijks weten 25.000 bezoekers de site te vinden en deze zijn goed voor ruim 40.000 pageviews en dat is een hele berg dataverkeer (volgens onze webhoster)   Naast de website is de redactie ook erg actief op social media. De drie belangrijkste kanalen worden dan ook intensief beheerd, want veel volgers zorgen voor veel motivatie.

Op 1 september 2021 was de stand als volgt:

Samenwerken hoe dan?

We zijn nooit vies van een goede samenwerking, Je kunt in overleg met de redactie een product, een reis, een aanbieding of een website promoten via onze kanalen. Dat kan in diverse vormen, zoals een advertorial, of door het toesturen van een product. Persreizen worden natuurlijk ook aangenomen, wordt alleen niet boos als we een keertje niet kunnen. Samen kunnen we over ieder idee brainstormen, dat kan fysiek met elkaar, maar ook via de telefoon of via de digitale manier zoals Skype of Hangouts.

Persberichten?

Tof, we zijn gek op nieuwtjes en zijn de beroerdste niet om deze te publiceren, let op, we nemen niks letterlijk over, unieke content is ons streven en daar zit een groot deel van onze kracht in. Onze redactie behoudt zich dan ook dat recht voor om de tekst geheel te verbouwen. Ook hier kunnen we lang en kort over praten via de bovenstaande methodes. Persberichten dienen informerend te zijn. Commerciële persberichten worden niet geplaatst.

Bedelen om backlinkjes?

Wie vraagt wordt overgeslagen, dat leerde wij vroeger op de basisschool, We kiezen zelf onze partners uit en linken alleen met relevante websites en altijd volgens de geldende en verantwoorde methodes zoals ze door google worden voorgeschreven (No-follow dus!)  Krijg je geen reactie op een aanvraag, dan hebben we geen interesse. Wij besteden liever onze tijd aan onze content in plaats van te reageren op onzinnige aanvragen. (sorry, dat klinkt arrogant dat zijn we niet) wil je toch een linkje op onze website? Vraag gerust naar onze advertentie mogelijkheden.

Vragen en contact?

Voor vragen? Neem gerust contact met ons op, we kunnen je dan alles uitleggen over de mogelijkheden de voorwaarden en gewoon de belangrijke dingen.  Dat kan via de e-mail (info (at) Allesoverduitsland.nl en via onderstaand contactformulier.