Met de trein naar Duitsland

Steeds meer reizigers naar Duitsland kiezen voor de Trein, het netwerk aan snelle treinen vanuit de grote steden van Nederland (Amsterdam, Utrecht, Arnhem) wordt steeds groter en de Duitse treinen hebben een zeer hoog niveau als het aankomt om comfort.

Hogesnelheidstrein

De Duitse hogesnelheidstrein heet ICE, dit is de meest luxueuze en comfortabele trein van Europa, de ruime zitplaatsen en zeer prettige stoelen zorgen voor een zeer aangename reis naar bijvoorbeeld Berlijn of Keulen. Alle ICE treinen hebben perfecte verbindingen met de regionale banen in Duitsland dus ook andere steden zijn eenvoudig en snel te bereiken met de trein.

Berlijn is bijvoorbeeld al binnen vijf en een half uur vanuf arnhem bereikbaar. Dat is bijna net zo snel als het vliegtuig als je inchecken en wachten op je bagage meerekent. Daarbij is het comfort in de trein vele malen hoger.

Luxe aan boord

In de tweede klas is de beenruimte gemiddeld 37 cm en in de eerste klas 47 cm, om de twee stoelen is een stopcontact aanwezig voor het opladen van uw laptop of telefoon. Verder beschikt de trein over een bar/bistro waar u broodjes, salades en koffie en andere dranken kunt bestellen om de reis te veraangenamen.

In de nieuwste ICE treinen kunt u in de lounge wagon (de eerste wagon) meekijken met de machinist door de glazen wand.

Reistijden:

Amsterdam – Keulen: 2,5 uur
Amsterdam – Berlijn: 6 uur
Amsterdam – Frankfurt : 3,45 uur
Amsterdam – Dusseldorf: 2,15 uur
Amsterdam – München 7,5 uur

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief