Disclaimer


Een disclaimer hoort erbij tegenwoordig, gewoon om even onze rechten en plichten te benoemen,omdat je AllesoverDuitsland bezoekt krijg je namelijk veel informatie. Alle informatie op deze site wordt met de grootst mogelijke precisie geschreven, toch kan het een keertje voorkomen dat de informatie op de website is verouderd, een museum gesloten is, de curryworst toch niet zo lekker meer is, of gewoon fout.  Helaas kunnen we daar weinig aan doen ondanks dat we wel graag willen dat jij en je familie Duitsland beleven zoals Duitsland is.  We bieden daar dan ook onze oprechte excuses voor aan en je mag ons best (graag zelfs) een mailtje sturen met betere informatie en je mag ook schelden als dat tenminste oplucht dan. Helaas kunnen we deze fouten niet financieel compenseren, daarvoor is onze kas te beperkt.

Advertenties

Op AllesoverDuitsland zie je advertenties, deze zijn gerenommeerde partijen en reisorganisaties, ondanks SGR en ANVR kan het voorkomen dat zo’n reisorganisatie zich niet aan de afspraken houdt. Mail ons daar gerust over maar wij kunnen daar verder weinig mee. Wel kunnen we bij meerdere klachten overwegen om de samenwerking met een organisatie te stoppen.

Waarom dan die advertenties? Deze zijn net als in de krant en op TV onze bron van inkomsten, daar betalen we de redactie van, de hosting van de website, de camera’s en natuurlijk de huisvesting. (en helaas ook de belastingdienst)  We proberen wel adverteerder te zoeken welke aansluiten bij de doelgroep. Het heeft geen zin om je als bezoeker van allesoverduitsland te vervelen met en advertentie voor kamperen in Frankrijk.

Affiliate-links

Lastig woord, dat Affiliate, maar het is een soort van systeem waardoor een bedrijf kan meten wie er klikt op een linkje en vervolgens iets koopt of boekt. Als er dan geboekt wordt dan ontvangen we een klein percentage van de reissom. (noem het een stukje commissie) deze bedragen zijn per leverancier/organisatie verschillend maar neem van ons aan dat wij niet voor de hoogste bieder gaan, maar voor de aanbieder met het beste aanbod. Met de inkomsten onderhouden we de website, betalen we de redactie, en de rest wat je nodig hebt om een bedrijf te runnen.

Google Adsense/Adwords

Op veel pagina’s vindt je en blok met advertenties aangeboden door Google. deze links worden getoond op basis van uw interesses. Met deze advertenties verdienen we een deel van de investeringen in deze website terug. Gewoon omdat het moet.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf
Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om
bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website
gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google
hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie
namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben
Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken
voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd.
Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt
overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde
Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is
aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie
van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend
beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.