Groepsaccommodatie huren in Duitsland

Groeps- en familie accommodatie in Duitsland

Een vakantie met vrienden in Duitsland? Of met de hele familie een lang weekend de rust en gezelligheid opzoeken van één van de Duitse natuurparken? Geen probleem er is in Duitsland een ruim aanbod van (luxe) groepsaccommodaties en vaak ook voor hele redelijke prijzen. Je moet ze alleen wel even weten te vinden.

De groepsaccommodaties in Duitsland zijn compleet  met meerdere slaap- en badkamers een grote keuken zodat je met zijn allen kunt koken en genieten van een lekker ontbijt. Natuurlijk ontbreekt een gezellige woonkamer niet. De meeste groepswoningen hebben zelfs een open haard.

Alles over Duitsland werkt samen met diverse betrouwbare aanbieders en bemiddelaars van groepsaccommodaties in Duitsland. De meeste vakantiewoningen voor grotere groepen liggen in de mooie natuurparken zoals het Sauerland, de Eifel en het zwarte woud. Ook tijdens de wintermaanden zijn er diverse prachtige vakantiewoningen voor meerdere personen te huur in de wintersportgebieden zoals Winterberg en Willingen.

De grote vakantieparken zoals Landal en Center Parcs hebben op de grotere parken ook vaak wel één of meerdere vakantiewoningen voor groepen.

 

Aanbieders van Groepsaccomodaties in Duitsland

Er zijn tientallen aanbieders van vakantiehuizen in Duitsland, omdat je door de bomen het bos niet meer ziet tref je hieronder een selectie aan van de beste aanbieders. De aanbieders hebben een lange staat van dienst en controleren de accommodaties zelf en zijn je directe aanspreekpunt in het geval van problemen.  De meerderheid van de aanbieders is aangesloten bij één of meerdere garantie- of waarborgfondsen.

 

Groepen.nl – Centrum voor Groepsaccommodaties

groepen.nl - groepsaccommodatie in DuitslandRuim 700 vakantiewoningen voor kleine en grote groepen kun je vinden in het aanbod van Groepen.nl. Het aanbod in Duitsland is niet heel groot met ongeveer 20 vakantiewoningen maar deze woningen zijn stuk voor stuk gelegen op de mooiste plekjes van Duitsland en vaak voorzien van veel leuke extraatjes zoals een zwembad en een speeltuin.

Op de website van Groepen.nl kun je handig filteren op diverse onderwerpen. zoals het thema van je vakantie. Een vakantie met sportvrienden vraagt misschien hele andere faciliteiten dan een vakantie met opa en oma.

Bezoek Groepen.nl

Happyhome

happyhome groepsaccommodatie en vakantiewoningenEen handige tussenpersoon welke namens duizenden aanbieders van vakantiewoningen bemiddeld tussen huurder en verhuurders/ Het aanbod in Duitsland is groot.
Alleen al meer dan 100 vakantiewoningen zijn geschikt voor groepen groter dan acht personen. Dankzij een handig filter kun je bij Happyhome ook goed selecteren op de voorzieningen en niet geheel onbelangrijk de prijs. Happyhome is onderdeel van Novasol één van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Europa.

Bezoek de website van Happyhome

Center parcs groepsaccommodatie

Een lang weekend weg met vrienden, een gezellige week met de hele familie. of gewoon een teamuitje met de voetbalclub. Center Parcs heeft op drie parken bungalows (of cottages zoals ze officieel worden genoemd) voor grotere groepen.

Center parcs Hoch SauerlandPark Hochsauerland

Ligt op slechts een paar uur rijden van de Nederlands/Belgische grens in het prachtige Sauerland.  Het Sauerland is perfect voor een sportief weekend want je kunt er uitstekend fietsen. Het park is een mooie uitvalbasis voor fanatieke wielrenners en andere sporters.

Het vakantiepark beschikt over meerdere cottages voor 12 personen in de VIP categorie, dat betekend dat je van allerlei gemakken bent voorzien. zoals 6 slaapkamers. 4 badkamers, een lange grote eetkamertafel en een praktische keuken met allerlei voorzieningen zoals de vaatwasser die bij een grote groep zeker niet mag ontbreken.

Bekijk de cottages van Center parcs

Bispinger Heide Center ParcsBispinger Heide

Is één van de populairste parken van Center Parcs in Duitsland. Het ligt niet in de buurt van de Nederlandse grens dus het vraagt wel wat tijd om er te komen. Het park beschikt over één van de grootste tropische zwemparadijzen van Europa. De 12 persoonsbungalows zijn luxe en compleet uitgevoerd.

Vlakbij het park ligt het pretpark Heidepark met de grootste en langste houten achtbaan ter wereld en nog veel meer leuke attracties voor jong en oud.

Bekijk de cottages van Center parcs

Bostalsee Center Parcs DuitslandVakantiepark Bostalsee

Ligt in de vakantiestreek de Hünsrück. Een populaire plek voor een actieve vakantie met vrienden of familie. Op dit Center Parcs vakantiepark kun je 10 persoons cottages huren voorzien van veel praktische gemakken. Geen zin om te koken? Geen probleem op het park zijn diverse restaurants.

Bekijk de cottages van Center parcs

Een andere grote aanbieder van leuke vakantiewoningen voor groepen is Bellvilla. Van oude boerderijen tot typische vakwerkhuizen. Stuk voor stuk op prachtige locaties. Belvilla is al meer dan 35 jaar actief in de verhuur van vakantiewoningen en kent de markt als geen anders.  Belvilla is aangesloten bij de ANVR, de SGR en Thuiswinkel waarborg.  Dus dat zit ook wel goed.

Bekijk gerust het aanbod van de vakantiewoningen met de filteropties kun je direct de juiste woning voor jullie groepsuitje zoeken.

Bezoek de website van Happyhome