Aanmelden Nieuwsbrief

  1. Home
  2. Aanmelden nieuwsbrief-2
Alles over Duitsland

Opnieuw aanmelden op de Nieuwsbrief

Beste abonnee op de nieuwsbrief van Alles over Duitsland,

We zijn overgestapt op een stukje nieuwe software voor onze nieuwsbrieven, daarmee voldoen we met een heleboel juridisch gedoe aan de eisen die door de Europese Unie aan de nieuwe privacy regels. Bovendien slaan we alle gegevens nu op in Nederland in plaats van bij onze vrienden in Amerika.

Een veilig gevoel dus, alleen omdat helemaal goed te doen hebben we je officiele toestemming nodig om je te mogen mailen. Dus vul hieronder je beste e-mail adres in en je staat weer op de lijst. Reageer je niet, even goede vrienden, je ontvangt dan geen mails meer van ons en je wordt automatisch uitgeschreven.

Onder alle aanmelders verloten we 10 gave ANWB Reisgidsen. Vermeld in het veld hieronder je favoriete Duitse stad of regio en wie weet maak je kans op één van die gave reisgidsen.

De velden met een * zijn verplichte velden

KRAS vakanties in Duitsland

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandEen Autovakantie naar de mooiste plekken van Duitsland. Die boek je bij de specialist. KRAS dus.

Landal vakantieparken

Landal vakantieparken in DuitslandLandal vakanties DuitslandLandal is op tien van mooiste plekken in Duitsland aanwezig met prachtige vakantieparken.

TUI vakanties in Duitsland

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandZoek je een betaalbare vakantie in Duitsland? Bekijk dan het grootste aanbod van reizen bij TUI.

Recept: Witte Glühwein

Recept: Witte Glühwein

Hoe maak je Witte Glühwein Het is een typisch kerstmarkt drankje, een lekker warme Glühwein, al bij de eerste slok wordt je lekker opgewarmd en zodra de bekker leeg is begin je bijkant te zweten. Het is een perfecte opwarmer tijdens een koude winterse dag. Glühwein...

Lees meer
AirBnB in Berlijn: onze ervaring met het boeken

AirBnB in Berlijn: onze ervaring met het boeken

Onze ervaring met AirBnB in Berlijn  tips en trucs Ondanks dat ik al redelijk ervaring heb met het boeken van een AirBnB of een particuliere accommodatie via Wimdu blijft het iedere keer spannend. Afgelopen zomer boekte we voor een korte vakantie een appartementje in...

Lees meer
Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief