Vakantiewoningen in Winterberg

  1. Home
  2. Welcome in Winterberg Vakantiepark

Vakantiepark Welcome in Winterberg

Welcome in Winterberg

Welkom in vakantiepark Winterberg. In het veelzijdige Hochsauerland kun je dit mooie vakantiepark vinden. Waar het het hele jaar door gezellig is en altijd wat te doen! Vakantiepark Winterberg staat bekend om haar perfecte combinatie van bewegen, plezier en avontuur. Je kunt hier skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen en bobsleeën in de winter. De zomer leent zich om te komen wandelen, fietsen, wielrennen, moutainbiken, paragliden en golven.

Accommodaties

Welcome in Winterberg AccommocatieQua accommodaties is er veel keus. Zo heb je keuze uit verschillende accommodaties. Zo kun je gaan voor een standaard appartement of een comfort appartement maar je kunt ook kiezen voor een studio/ Elk van deze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 4 personen en hebben elk hun eigen karakter.

Ook is er de mogelijkheid een vakantiewoning te huren. Sommige van deze huizen kunnen wel 15 mensen huisvesten. De laatste optie die je hebt zijn groepsaccommodaties in Winterberg. Groepsaccommodaties zijn voor groepen vanaf 8 personen.

Welcome in Winterberg

Winterberg in de zomerWinterberg kenmerkt zich door haar prachtige natuur en vele opties. Je bent vrij om er eens lekker op uit te gaan en te genieten van de natuur. Wanneer je echter liever het avontuur opzoekt en actief wilt zijn heb je ook talloze opties om hier fantastisch te genieten. Ook mensen die liever rust en natuur willen hebben zullen zich hier op hun gemak voelen. Winterberg past zich gedurende het jaar moeiteloos aan om steeds weer het unieke van de natuur en omgeving te bieden. Ook lekker eten en drinken behoort hier tot de mogelijkheden er zijn gezellige barretjes en eetgelegenheden waar het prima toeven is. Cultuur is hier ook aanwezig. Zo kun je dorpjes bezoeken en daar de cultuur opsnuiven. Kortom wanneer je op zoek bent naar een unieke plek waar je heerlijk van je vakantie wilt genieten dan is vakantiepark Winterberg zeker een optie waar je over na moet denken!

Welcome in Winterberg