Dolle Duitsland weken bij Pharosreizen van de ANWB

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Dolle Duitsland weken bij Pharos

Pharosreizen Dolle Duitsland Week

Wil jij nog een weekje naar Duitsland tijdens de nazomer of de herfstvakantie? Dan heeft Pharos reizen een leuke actie week. Duitsland is momentelel nog één van de weinige landen waar je vrij gemakkelijk zonder veel gedoe naar toe kan deze zomer. De grenzen zijn gewoon open en je dient alleen een mondkapje te dragen in winkels, het openbaar vervoer en bij bezienswaardigheden.

Dolle Duitsland week = 20 euro korting

Boek je deze week bij Pharos een vakantie naar Duitsland dan krijg je met een kortingcode (klik op de link voor de code)  20 euro korting op de boeking. De korting is geldig op alle reizen naar Duitsland tussen 27 augustus 2020 en 21 maart 2021. (Bekijk alle voorwaarden)

Super aanbiedingen naar Duitsland.

Zelf hebben we alle aanbiedingen al doorgekeken en we zijn echt onder de indruk van de aanbiedingen en vooral de lage prijzen.

4 dagen Limbacher hof

Fietsvakantie DuitslandNeem bijvoorbeeld de Vierdaagse vakantie naar het Limbacher Hof. Een vierdaags arrangement met ontbijtbuffet en driegangendiner op basis van een twee-persoonskamers kost met de kortingscode nog geen 225 euro. Dat is dus nog 37,50 per persoon per nacht. Daar heb je in nederland tegenwoordig nog niet eens voor gegeten bij een restaurant.

Bekijk de aanbieding 

 

 

8 dagen reizen door bergen, ridder en langs kastelen

Vakantie in SauerlandDeze knalaanbieding voor de herfstvakantie wil ik je ook niet onthouden. Je maakt een reis door het prachtige Sauerland, je slaapt in drie verschillende hotels deze week:

  • 2 nachten in het luxe Sauerland Stern hotel met een dinerbuffet en ontbijt.
  • 3 nachten in de Jufa Kronach inclusief ontbijt en toegang tot kasteel Rosenberg
  • 2 nachten inclusief ontbijt in Jufa Hotel Köningswinter met toegang tot de Drachenfelsbahn.

Boek je deze vakantie nu voor de herfstvakantie dan kost de reis met de korting van Pharos reizen slechts 1300 euro voor 8 dagen. Daarmee kom je op ongeveer 46 euro per persoon per dag uit.

Deze reis is uitermate geschikt voor gezinnen, je kunt bivoorbeeld een bezoek brengen aan het pretpark Phantasialand of Playmobilland.

Bekijk de aanbieding. 

4 dagen naar Berlijn met het gezin

Berlijn brandenburger torBezoek de hoofdstad van Duitsland en leer je kinderen alles over de Berlijnse muur en de geschiedenis van Berlijn. Je overnacht tijdens deze reis in een zeer goed aangeschreven hotel. Hotel Vienna house Andel’s Berlin ligt in Oost-Berlijn en naast een station van de S-bahn.

Reis je met zijn drietjes dan kun je kiezen voor de driepersoonskamer. De prijs in de herfstvakantie komt dan op 460 euro op basis van logies en ontbijt. Dat is dus nog geen 53 euro per persoon.

Bekijk de Berlijn aanbieding

Pharosreizen en de impact van het corona virus

De ANWB is de organisatie achter Pharoreizen, en is zeer nauw betrokken bij de vakanties die Pharos aanbiedt. Nauwlettend worden iedere dag de reisadviezen bekeken van het ministerie van Buitenlandse Zaken en vanzelfsprekend laat ANWB reizen je niet op vakantie gaan als de situatie niet veilig is. Je kunt dan ook je reis ombouwen naar een bestemming die wel veilig is. Dat gaat verder dan alleen het aanbod van Pharosreizen.

KRAS vakanties in Duitsland

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandEen Autovakantie naar de mooiste plekken van Duitsland. Die boek je bij de specialist. KRAS dus.

Landal vakantieparken

Landal vakantieparken in DuitslandLandal vakanties DuitslandLandal is op tien van mooiste plekken in Duitsland aanwezig met prachtige vakantieparken.

TUI vakanties in Duitsland

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandZoek je een betaalbare vakantie in Duitsland? Bekijk dan het grootste aanbod van reizen bij TUI.