Landal parken in Duitsland vanaf 24 mei weer geopend

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Landal vakantieparken in Duitsland openen weer

Corona Update: Landal parken in Duitsland openen voor de zomervakantie

Gisteren konden we al melden dat alle vakantieparken van Center Parcs in vanaf 24 en 29 mei weer open gaan. Natuurlijk onder strenge voorwaarden van de veiligheidsregies en de nodige aanpassingen. Daarover lees je in de blog van gisteren meer.

Zojuist hebben we ook te horen gekregen dat alle tien de vakantieparken in Duitsland vanaf 24 mei ook opengesteld zijn voor Nederlandse vakantiehangers. Reis en boek dus geen vakantiewoning voor deze datum, de kans dat je naar huis wordt gestuurd is aanwezig.

Zijn alle voorzieningen open?

Niet alleen een luxe vakantievilla is onderdeel van een Landal vakantie ook alle voorzieningen om en op het park zijn zeer belangrijk voor een vakantie zonder zorgen.

Toch kan het voorkomen dat een aantal faciliteiten op de parken zijn gesloten of slechts beperkt beschikbaar zijn. Restaurants hebben waarschijnlijk beperkt plaats of bieden een bestel- en haalservice.

Welke andere maatregelen zijn er op de Landal Vakantieparken in Duitsland

Bij de heropening van de Landal vakantieparken is er een ingrijpend pakket aan maatregelen genomen om de verdere uitbreiding van het corona virus tot een minimum te beperken. We hebben de belangrijkste punten voor je opgeschreven:
Landal vakantieparken in Duitsland

  • buiten de vakantiewoning is een mondkapje wat mond en neus volledig bedekt verplicht
  • Bestellen en betalen op de parken gaat bij voorkeur contactloos
  • De checkin op de parken is 100% contactloos, volg daarvoor de aanwijzingen in je e-mail
  • Bollo de beer is op de parken aanwezig, alleen is houdt hij zich wel aan de hygiene voorschriften, hij hoopt dat jij dat ook doet.
  • De Landal campings zijn voor kampeerders die zelfvoorzienend zijn geopend. Tot zeker 10 juni zijn de toilet- en doucheruimtes gesloten.

Samen met het personeel van Landal zorg je voor een veilige omgeving en een fijne vakantie.

Boek je vakantie bij Landal op tijd

Voorkom teleurstellingen, door het nieuws dat de grenzen binnenkort open gaan en de maatregelen worden versoepeld is ook de vraag naar vakantiewoningen met meer dan 500% gestegen. Boek je vakantiewoning dus op tijd. Bekijk dus snel één van de tien Landal vakantieparken in Duitsland.

KRAS vakanties in Duitsland

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandEen Autovakantie naar de mooiste plekken van Duitsland. Die boek je bij de specialist. KRAS dus.

Landal vakantieparken

Landal vakantieparken in DuitslandLandal vakanties DuitslandLandal is op tien van mooiste plekken in Duitsland aanwezig met prachtige vakantieparken.

TUI vakanties in Duitsland

Tui vakanties in DuitslandTui vakanties DuitslandZoek je een betaalbare vakantie in Duitsland? Bekijk dan het grootste aanbod van reizen bij TUI.