Europa Park in Rust - Het beste pretpark ter Wereld

Europapark – Het grootste vrije tijd- en pretpark van Duitsland is door een internationale vakjury wederom bekroond met de titel beste pretpark ter wereld, hiermee prolongeert het park de titel voor de derde keer op rij.  De prijs werd door de internationale vakjury tijdens de prijsuitreiking in het Amerikaanse Ohio overgedragen aan de directie van Europa-Park.

Europa-park is een gethematiseerd pretpark in Rust (onder de rook van Straatsburg) met de landen van de Europese unie als hoofdthema. Achtbanen en stoere attracties domineren het pretpark en jaarlijks investeert het park daar ook vele miljoenen euro’s in.  de afgelopen jaren kon het park rekenen op ruim 5,5 miljoen bezoekers, en dat aantal stijgt nog steeds steeds meer internationale gasten weten het park namelijk ook te vinden. In totaal werken er 3.600 medewerkers in het park.

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Alles over Duitsland Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en leuke tips voor een vakantie in Duisland in je mailbox.

Leuk, vanaf nu ontvang je iedere maand onze nieuwsbrief